Wednesday, January 20, 2010

KEM BESTARI SOLAT : CONTOH SURAT DAN KERTAS KERJA

Beberapa orang sahabat j-QAF dari seluruh negara telah menghubungi admin mohon dimuat naik contoh Kertas Kerja KBS dan contoh surat KBS. Katanya sebagai perkongsian untuk panduan. Oleh yang demikian di sini admin telah muat naik (upload) bahan berkenaan untuk ashabul jqaf yg berhajat.. Lihat pada ruangan di bawah.

Beberapa orang sahabat j-QAF dari seluruh negara telah menghubungi admin mohon dimuat naik contoh Kertas Kerja KBS dan contoh surat KBS. Katanya sebagai perkongsian untuk panduan. Oleh yang demikian di sini admin telah muat naik (upload) bahan berkenaan untuk ashabul jqaf yg berhajat.. Lihat pada ruangan di bawah.

9 comments:

Anonymous,  February 11, 2013 at 7:29 PM  

Assalamualaikum..syukran jazilan ..semoga saudara sentiasa diberkati allah..

Kalamhati June 19, 2013 at 7:05 AM  

Salam..

syukran atas perkongsian ni..Ana mohon izin utk download..=)

Anonymous,  July 11, 2013 at 5:24 PM  

Assalam.. ust, saya mohon download ye... sm0ga Allah memudahkan urusan ust krn memudahkan urusan kami... syukran kathiran ust... :)

hafezah mohamed November 30, 2013 at 7:40 AM  

assalam....mohon untuk download...moga-moga pahala akan bertebaran dan berpanjangan...terima kasih

sofiah dzahari January 4, 2014 at 5:10 PM  

ASSALAM. MOHON UNTUK DOWNLOAD, MOGA-MOGA PERKONGSIAN INI AKAN MEMUDAHKAN URUSAN UST KRN MEMBANTU URUSAN KAWAN2

Anonymous,  April 12, 2014 at 3:44 AM  

Assalamualaikum... Syukran jazilan atas perkongsian,, saya mohon izin untuk download ye

Anonymous,  August 14, 2014 at 12:05 AM  

assalamualaikum...terima kasih...satu perkongsian ilmu yg cukup bernilai

Anonymous,  September 27, 2014 at 8:10 PM  

ASSALAMUALAIKUM wbt terima kasih..sgt bermanfaat..

cak kik November 9, 2017 at 3:04 AM  

assalamualaikum
mana ya yg perlu di download ?????

Hubungi Admin

BAHAN KSSR UNTUK SATU MALAYSIA

KSSR Bahan Sokongan >> (NEW)
Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran KSSR>>

MUQADDIMAHSekolah Kebangsaan Parit Haji Taib terletak di Bagan Serai, di daerah Kerian dalam negeri Perak Darul Ridzuan. Sekolah ini merupakan salah sebuah sekolah yang mengikuti Program j-QAF. Program j-QAF mula diperkenalkan di sekolah Parit Haji Taib pada tahun 2007 dan adalah merupakan tahun ke-3 setelah perlaksanaan j-QAF di seluruh negara diadakan. Sekolah ini mempunyai dua orang guru j-QAF dan dua orang guru GPI.
Untuk merialisasikan programj-QAF tanpa gagal, guru GPI dan guru j-QAF di SK Parit Haji Taib ini sentiasa berganding bahu, bersatu padu dan bekerjasama dalam melaksanakan aktiviti serta program yang berkaitan. Apa yang dibanggakan, setiap aktiviti yang dilaksanakan di sekolah ini sentiasa mendapat kerjasama semua guru-guru juga kakitangan sekolah yang lain.


FALSAFAH PENDIDIKAN KEBANGSAAN


FALSAFAH PENDIDIKAN ISLAM :

Pendidikan di malaysia adalah suatu usaha berterusan ke arah lebih memperkembangkan potensi individu secara menyeluruh dab bersepadu untuk melahirkan insan yang seimbang dan harmonis dari segi intelek, rohani, emosi dan jasmani berdasarkan kepercayaan dan kepatuhan kepada Tuhan. Usaha ini adalah bertujuan untuk melahirkan warga Malaysia yang berilmu pengetahuan, berketrampilan, berakhlak mulia, bertanggungjawab dan berkeupayaan mencapai kesejahteraan diri serta memberi sumbangan terhadap keharmonian dan kemakmuran keluarga masyarakat dan negara

MIN AINA ...ILA AINA....

PENAFIAN / DISCLAIMER

© 2009 BLOG J-QAF SK PARIT HAJI TAIB, Hakcipta Terpelihara. Semua tulisan, pendapat, komen dan foto yang ada di blog ini adalah kepunyaan J-QAF SK PARIT HAJI TAIB melainkan dinyatakan sebaliknya. PIHAK JQAF SK PARIT HAJI TAIB tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada blog ini.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP